Error sending email to member

4 replies [Last post]
Mark M
Offline
Joined: Nov 17 1999
Just tried to send an email via the site to another member, CC'ing to myself, and I got this rather confusing error message:

 

 

I haven't received my copy of the email so I presume that the first part of the message was correct, and the second incorrect.

Adobe Certified Professional Premiere Pro CS6, Premiere Pro CC

Adobe Community Professional

johnpr98
Offline
Joined: Aug 20 1999
Re: Error sending email to member
Hi Mark
 
I've duplicated your forum email sending error and informed Bob and Martin of this problem
 
I didn't receive a copy of my forum email  either and BobC hasn't told me he's received my forum email..........yet
 
Cheers
 
John

johnpr98
 
If you have any Forum Suggestions please post them here

bcrabtree
Offline
Joined: Mar 7 1999
Re: Error sending email to member
Mark,
 
How were you trying to send this email?
 
Cheers
 
Bob
 
+++++
Added a minute later:
 
I presume this was by clicking on the email button to the left of a member's posting; if so, it's not a tool I've ever used before, have you used this successfully before?
Mark M
Offline
Joined: Nov 17 1999
Re: Error sending email to member
No, I clicked the user's name in a forum post, which took me to his "profile" page and I then clicked the "contact" button, composed an email, ticked the "send yourself a copy" button, and clicked the "send email button" and got the error message.

Adobe Certified Professional Premiere Pro CS6, Premiere Pro CC

Adobe Community Professional

bcrabtree
Offline
Joined: Mar 7 1999
Re: Error sending email to member
Mark,
Thanks for the info - so neither method works!
 

I've advised Martin.

 
Cheers
 
Bob